eco fresh

Häromveckan var jag och tränade med min sambo och efteråt blev det en varsin juice från Eco Fresh, perfekt beläget precis bredvid gymmet. De serverar bland annat sallader, smoothies och juicer, med 100 % naturliga och 50 % ekologiska råvaror och utan tillsatt socker. Inga vegansallader i sikte, men man kan göra sin egen eller ta bort ingredienser från de befintliga. Bra och billigt juiceställe!
 
"Push up" (päron, jordgubb, ananas, mynta) & "Shape up" (mango, apelsin, lime, spenat)

bodystore

För en tid sedan hade Bodystore 20 % rabatt på sitt sortiment, så då passade jag på! Nedan ser ni resultatet av min beställning.
 
Schampo och balsam från Faith in Nature + tandkräm från Kingfisher
Ombars (bästa chokladen!) + gojibär
Raw bars från Pulsin och Get Raw
Amaranth + chiafrön
 
Tips: Bodystore har just nu en kampanj på Urtekrams produkter, fram till 24/6 eller så långt lagret räcker. I Urtekrams sortiment finns mängder av ekologiska varor som gojibär, chiafrön, jordnötssmör och mycket mer. Passa på här!

lunda kitchen

Nu var det ett tag sedan jag skrev här, men har haft fullt upp med flytt till ny lägenhet! Allt är fortfarande kaotiskt, så blir lite glesare mellan inläggen ett tag till. Kan passa på att tipsa om en restaurang i Lund, nämligen Lunda Kitchen. På flyttdagen blev det förstås den obligatoriska flyttpizzan, och Lunda Kitchen har precis infört massa veganska pizzor på menyn - hett tips till er Lundabor och ni andra som är i krokarna. 
 
 
Veg file special och veg kebabpizza special